Technical background -top

Valid XHTML 1.0!

Valid CSS!

SUOMEN SHIATSUKOULU

SHIATSUHIERONNAN KURSSIT


MITÄ ON SHIATSU ?

Kaukoidän ihmiset ovat jo tuhansien vuosien ajan käyttäneet luonnonmukaisia parannusmenetelmiä. Suomen Shiatsukoulussa opetamme shiatsua, joka on elävä esimerkki luonnollisista parannuskeinoista.
Shiatsuhieronnan avulla voidaan hoitaa erilaisia terveysongelmia. Hieronnan lisäksi kurssilla tutustutaan itämaiseen diagnostiikkaan, ravinto-oppiin, yrttien lääkintäkäyttöön sekä itsemme kehittämiseen erilaisten harjoitusten avulla.

KUINKA SE TOIMII ?

Shiatsu tarkoittaa peukalolla painamista”, mutta siihen sisältyy myös venytyksiä, hieromista, painelemista ja taputtelua eri puolille kehoa. Shiatsuhieronnan avulla pyritään tasapainottamaan hoidettavan elämänenergiaa siten, että paraneminen voi alkaa.

Itämaisessa lääketieteessä keskitytään parantamaan ennen kaikkea CHI-energian avulla. Kun manipuloimme chi-energiaa, alkavat kaikki kehon eri järjestelmät toimia paremmin, ja hoidettava voi aloittaa matkansa kohti terveyttä.

MIKSI OPISKELLA ?

Halusitpa sitten uuden ammatin tai vain huolehtia perheesi ja ystäviesi terveydestä ja hyvinvoinnista, shiatsu on sinulle arvokas työkalu. Shiatsun opiskeleminen voi myös auttaa sinua ymmärtämään elämäsi tarkoituksen ja suunnan.Shiatsukurssi voi lisäksi tarjota sinulle voimakkaita virikkeitä unelmiesi ja aikomustesi toteuttamiseksi..

OPETTAJA

Suomen Shiatsu-koulun johtaja John Lewis on työskennellyt shiatsun parissa 27 viime vuoden ajan. Hänellä on laaja kokemus eri terveysongelmien hoidossa, ja hän on opettanut shiatsua eri puolilla maailmaa. Hän on kirjoittanut kirjat Opi Shiatsua (1988 Tammi), Diploma Study Manual (1997, SSK) ja Master Course Study Manual (2000, SSK). Kaksi uutta kirjaa julkaistaan vuonna 2005. Lisäksi diplomikurssilla avustaa joukko kokeneita ja päteviä shiatsuhoitajia, joilla on jokaisella oma persoonallinen tapansa lähestyä shiatsun taidetta.

Suomen Shiatsukoulun opettaja John Lewis antaa hoitoa

-->

Tekijänoikeudet © Tmi Webkangas